Kontakt

Ne jemi të gatshëm për ju…

Na ndiqni

Ne jemi prezent në rrjetet sociale të poshtëcekura

Detajet e kontaktit

Adresa

Parku Nacional i Sharrit
Bresanë, Sharr

Telefon

+383 44 203 312
+383 48 203 312

Kontakt forma

Gjeni kohë të na kontaktoni, kolegët tanë do të ju përgjigjen në kohë të shpejtë…

    E certifikuar
    E shijshme
    E shëndetshme

    Boronica e egër si pjesë e grupit të bimëve malore ka veti shumë të larta ushqyese dhe oksiduese me efekte shëruese për shumë sëmundje.